Blandat

Banksy-graffiti-Bristol del 2

På Street Art gatorna i Bristol behöver du inte kämpa för att hitta en banbrytande graffitikonst som smyckar staden. Längs smala gränder, ner på sidogator, i tunnlar, på väggar och på broar, överallt visas en besk humor av pop-kultur. Bristol är staden som Banksy kommer från. Han är den svårfångade graffitikonstnären som har en enorm samling av konstverk på gator, väggar och broar över hela världen, och har inspirerat en ny generation att gå ut på gatorna för att skapa konst. Därför blandas shopping med fotografering när vi är här. Överallt finns dessa kreativa bilder som är tillåtna här men så ofta förbjudna i andra städer. Du kan läsa om del 1 här.Detta blev gårdagens skörd av graffiti.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d