Uncategorized

Poolkreativitet…

En härlig dag vid poolen, 34* gradigt vatten… Blå himmel och en strålande varm sol.   

Då är det skönt att sitta i skuggan och leka lite med sina pennor och färger. Det är så avkopplande att”leka” utan mål och mening. Låta former och färger komma till, utan att i förväg bestämt vad det ska bli😃. I dag använde jag mej av dubbelspetsiga tuschpennor. Vet inte om värmen var lite för hög för dessa pennor då de luddade lite när jag målade med dem. Tittar jag på pappret ser jag att det inte är pappret som luddat. Utöver tushpennorna använde jag min nya favorit… grafittistift från LYRA med akvarellfunktion. En så rolig produkt med så många användningsmöjligheter. Dessutom vanlig blyertspenna, posca vit penna samt svart permanent tuschpenna.  Materialet finns hos creativ companys hobbybutik.

 LEV och lev väl! ❤️ 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: