Semester 

 Sittande på altanen i 32* värme är fantastiskt.att dessutom få göra vad man vill är en förmån som inte alla på vår jord äger.tänkte fortsätta med att måla en bild med mina favorittema denna sommar ”badbrudar”! Vi finns i alla storlekar och färger. Dessutom har jag äntligem hittat kritor med bara hudfärger i olika nyanser.           
Det är så avkopplande att få sitta och leka utan att ha ett mål eller syfte att ta hänsyn till. Som lärare är det lätt att fastna i duktighets fällan även på sin ledighet. Så i dag tar jag ledigt 😀 jag har använt gratins multi-cultural kritor, silverfärgad poscapenna, neocollor ll (akvarellkrittor), blyerts och en smal tuschpenna. Materialet jag har använt kommer ifrån  Creative Companys hobbybutik

När jag är ute och reser oavsett om det är över helgen eller en längre semester ,stoppar jag alltid ner mitt resekit.   

  Jag stoppar ner det nödvändigaste i en större ”smyckespåse”. En av de viktigaste sakerna är min pensel… En väldigt smart uppfinning, en pensel med vattenbehållare i. Alltid redo att användas. I år har jag dessutom investerat i en riktig Art Journalbok. Den innehåller 68 A5 papper för all slags tecknande och målande. Kanon för ”mix media”. Tyvärr kommer jag inte i hög var jag köpte den. Dock köpte jag en i A4 format när jag var i USA på Micheals. Penseln är köpt på panduro.

   
Är du nyfiken på resultatet? Inte något jag är jättestolt över men som sagt… Jag har semester! 😉

   

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Christine Andersson
  Jul 20, 2015 @ 07:04:30

  Hej Åsa!
  Kollar alltid in det du skriver. Visade just min man hur duktig du är. Jag får massor med inspiration från dej. Jag har med år 2 och år 3. Vilka åldrar har du? Jag har bara haft bild i 1 år och känner att jag behöver har mer kött på benen. Har du någon bildplanering för dessa åldrar som du skulle vilja dela med dej av. Skulle vara så intressant att få se hur andras upplägg ser ut. Likaså roliga bildtips.
  Tack snälla… ha en fortsatt skön sommar.
  Ha det gott!
  Vänligen Christine Andersson

  Svara

  • Åsa
   Jul 20, 2015 @ 11:04:09

   Tack Christine. Roligt att du gillar bloggen. Jag har inte åk 1-2. Arbetar bara i åk 3-6. Under de sista året har vi haft ont om behöriga lärare och jag har haft klasslärare halva året. Hoppas att få till en bra årsplanering till hösten. Åk 3 kommer det mesta att handla om färghjul, enkelt bildprat och bilders uppbyggnad… Tror jag 😊

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Estetsalens blogg

Kreativitet är intelligens som har roligt. "Albert Einstein"

Bäckaskolan 07

FÅNGA KUNSKAPEN

Athras presentionsyta

Student på Uppsala Universitet

Sidekicks på rIKTigt

Kring vår undervisning och elevernas lärande.

höjdarna0506

Välkommen till klass 5 och vår resa mot kunskap!

Ateljén

A history inside a classroom art

clubestet målarskola

clubestet är en målarskola i västra Göteborg

backaskolan05

Smart is something you get - not something you are!

Bildoformsidan

På denna hemsida hittar du det mesta som har med bildämnet att göra.

gunillaalmgrenback

Skolutveckling, digitala lärverktyg och specialpedagogik

ThereseLinnér

att leva är att lära - att lära är att leva

Art med Artale

Sunnerbyskolans bildsal

Ett öppet klassrum

ett vidgat lärande

%d bloggare gillar detta: