hemma,  Material

Nya marker – Beach 2015

I fredags var jag i Lund och hälsade på min extra dotter och hennes pojkvän. Tog en runda på stan och hamnade på TIGER http://www.tgr-stores.se/. Där hittade jag nya marker/pennor.Hade fått tipset från en av alla konstgrupper jag är med i på Facebook. 3 st marker i olika nyanser för 20.- paketet… Jag köpte sex paket med olika färger. Mina gamla marker Touch kostade 35:- st! Många pennor blir det…

IMG_1670 (1)

Gjorde en liten bild här på morgonen, var tvungen att testa dessa billiga pennor. Resultatet kommer här.

Beach 2015

IMG_1669

Tittade noga på pennorna och det r inte mycket som skiljer, sen kan det vara så att den ena pennan torkar fortare än den andra, det återstår att se.

IMG_1671 IMG_1672

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d