Uncategorized

Överlevnadskitt

I går var min åk 4 ute på äventyrsvandring i samarbete med idrott och no.
Efter några km var det dags för fika så även för oss lärare…


När vi gått 4 km på Store Mosse var vi framme vid Svänö.


Vi grillade korv, korv med fläsk, korv utan fläsk och vegetarisk korv. Jag passade även på att plocka fram mitt överlevnadskitt.


Tror att det är viktigt att vara ett gott föredöme var man än befinner sig med sina elever. Under tiden jag satt och målade, Max tio min var minst hälften av de 49 eleverna framme och undrade vad jag gjorde. Kommentarerna är underbara: är du en riktig konstnär? Får jag bilden? Hur länge har du målat? Du är fantastisk!


Bilden är inget märkvärdig men den lockar eleverna till prat om konst och bildskapandet. En av de andra lärarna, en lärarvikarie som jag har haft som elev på mellanstadiet kom i håg när hon var med på Svänö i åk 4. Den gången sov vi över och hade med oss akvarell-lådor till alla.
PS, jag vet… Har stavat fel på Svänö… Dags för vila 😳

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: