skolan,  Uncategorized

Skolstart med “Läsfixarna”

page

I dag har det varit skolstart på vår skola. På grund av vädret höll vi invigningen i idrottshallen. Som traditionen bjuder  brukar vi pedagoger spela upp ett drama.  Varje år anspelar det på ett aktuellt tema. Tidigare år har det bla varit Viktoria och Daniel,  OS-deltagare och Emil och Alfred kom förra året. I år var vårt tema “Läsfixarna”.

 http://www.enlasandeklass.se/lasforstaelsestrategier/.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Svensk skola är toppen!

2 kommentarer

    • Åsa

      My, vad är det du vill veta? Vi hade ett litet drama där en fritidspedagog spelade en elev som hittat en “STOR” bok. När hon försökte läsa den och det var för svårt fick hon hjälp av de olika läsfixarna. Vi har inte arbetat så mycket med figurerna tidigare men kommer i och med detta att starta upp arbetet, speciellt på lågstadiet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d