Livet,  skolan,  Uppmuntran

Underbar bilder ritade av en gammal elev.

För närmare 5½ år sedan började vi med en ny åk 4. Efter första veckan skulle eleverna skriva och rita om hur det hade varit i skolan under veckan.

En av killarna ritade denna bild som är en underbar beskrivning av hur många elever uppfattar skolan när de byter stadium eller lärare. Det är jag vid tavlan och Kevin som ligger helt frustrerad över bänken.

Efter någon månad den hösten var jag ute i skogen och gick. Tyvärr råkade jag trampa snett och bryta fotleden. Jag var borta i 5 veckor. Tiden mellan starten av terminen och fram till min sjukskrivning hade Kevin och jag lärt känna varandra.

Här kommer bilden han ritade när jag var sjukskriven.

“Snälla åsa bli frisk alla andra fröknar är så elaka så snälla bryt aldrig foten igen OKEJ!”

Bilderna sprider samma glädje i dag om de gjorde på den tiden 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d