art journal,  Livet

Beroende av att skapa

Skapande blir lätt ett beroende. Om jag ser tillbaka i mitt liv så har jag haft “perioder” av skapande och de kan delas in i två kategorier;

  • skapande när jag är lycklig
  • skapande när jag är olycklig

Ska man sammanfatta det enkelt så är min konklusion denna, ATT SKAPA GÖR ATT DU MÅR VÄL ÄVEN NÄR DU MÅR DÅLIGT!
När vi började vårt höstlov v.44 i år bestämde jag mej för att prova på att göra en Art Journal. Jag har läst på amerikanska sidor, titta på Youtubeklipp, skaffat mej “massor” av material men inte riktigt tagit mej i kragen. I timme innan vi skulle åka i väg till flyget börjar jag datumstämpla sidorna i en oanvänd anteckningsbok. Jag klistrade in lite Wasabi tape på sidorna och slängde ner lite pennor och annat som skulle kunna passa att måla med på semestern. Nu är jag fast. En lite bild varje dag, ett bra sätt att öva olika tekniker.

Och jag har bara börjat…

IMG_1484

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: