Blandat

Det fanns en tid…

Det fanns en tid då vi hade tid, tid för stora kreativa projekt. Vad hände med 80 min bildlektioner i åk 4?

i dag har jag 50 min, det är 30 min mindre i veckan. 30 min som gör hela skillnaden. Det var den där halvtimmen som gjorde att vi kunde testa, och pröva tekniker och material. I dag hinner vi komma in och sätta oss ner, 4 min uppvärmning senan en genomgång på typ 10-20 min. Nu har vi 30 min kvar varav 7 min går åt till att städa och utvärdera, kvar blir det 23 minuter till att förändra världen…

Jag har tittat tillbaka i bloggen och sett hur min undervisning har förändrats över åren till att bli mer snuttifierad. Vi behöver längre lektionspass om vi ska vara kulturbärare.

här delar jag ett gammalt inlägg om Picassos gitarr.

Picassos ”Mandolin och gitarr”

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d