Blandat,  Uppmuntran

SÅ tacksam för fin feedback <3

Tack,
Dina arbetsblad och din blogg har varit ett stort stöd för mig detta läsår, då jag lite huxflux gick från att undervisa i åk 1-3 till att bli bildlärare i åk 4-6 på 50% på två olika skolor. Dessutom har alla eleverna tyckt att dina övningar och de bilduppgifter vi gjort utifrån dina idéer varit roliga, utmanande och spännande. Flera elever som tidigare inte tyckt bildämnet varit så kul, har vågat prova och utvecklats massor. En anledning till det tror jag är att bildämnet gått från att vara ett ”bildproducerande” till att vara mer ” teoretiskt”. De har fått namn på allt från verktyg till tekniker och fått testa olika tekniker utan allt för stora krav på de första resultaten. Efter övning har de givetvis också fått framställa egna bilder där möjligheten att sätta sin egen prägel på bilduppgiften varit stor.
Tack, än en gång för att du orkar dela med dig av dina tankar om bildämnet.
Mariann Lövgren

2 kommentarer

  • Monika Rex

    Kan bara hålla med Marianne! Tack för att du delar med dig och tack vare dig har även många av mina elever börjat uppskatta bildämnet.
    Kram Monika Rex

    • Åsa

      Monika du är en stor del av att det blivit mer och mer på bloggen! Du var en av de första som hörde av dej med uppmuntran❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d