Konstdagbok 2015

Konstdagbok vecka 2

Veckans utmaning från http://journal52.com/ var “BARA VARA”. Så många tankar och så många uppmaningar det finns när man ska göra en bild på det temat. Här kommer mina första tankar…

IMG_2364Men sen kommer det mer tanka som även de ville vara med. Använde mina Poscapennor som finns att köpa på http://www.cchobby.se/uni-posca-poster-marker-07-13-mm-spets-extra-fine-12-mixade.aspx Underbara pennor med en liten tunn spets.

 IMG_2365

Det färdiga resultatet kommer här. Vore kul om ni gav lite feedback på om jag skulle ha stannat vid den första iden eller om det var bra att jag fortsatte.

IMG_2367

2 kommentarer

 • Susanne Barregren

  Bra övning, tack. Eftersom jag tycker om uttrycket ‘less is more’ föredrar jag första bilden 😉. Passar på att tacka för att du lägger ut övningar på din blogg. Jag lånar, ändrar och använder många av uppgifterna. Med vänlig hälsning, Susanne

  • Åsa

   Tack! Det är alltid svårt att veta när man ska sluta 😉
   Roligt att du hittar saker att använda. Våra elever behöver mycket av estetiska läroprocesser.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d