art journal,  Gud,  hemma,  Livet,  Uppmuntran

Bildläraren har varit på semester i 10 dagar…

Tillbaka till verkligheten efter tio underbara dagar i Spanien. Solen har skinit varje dag och tempen har varit runt 25¤. Hur bra får man ha det? 🙂

Innan jag åkte gjorde jag i ordning en liten anteckningsbok, Jag stämplade dagar, datum och månader på de olika uppslagen. Klistrade in olika wasabitejp på sidorna och plockade med lite målar grejor i en påse. Nu tänkte jag för första gången prova på det där men en ”Art Journal” eller en ”konst journal” som vi smålänningar skulle säga.

Här kommer mina semesterbilder. Jag har försökt mej på att måla med lite olika tekniker och motiv som jag inte brukar använda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: