Affischer,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Lektionstips,  LGR 11,  LGR22,  Material,  Planering,  skolan

Vad jag vill att eleverna ska – Lära – Göra – Veta

I förra veckan såg jag en affisch som Therese Ludvigsson från Jönköping hade gjort och lagt ut på sitt instagram ”@frokenludvigsson”. Den handlade om ”Vad jag vill att eleverna ska: Lära – Göra – Veta”

Inspirationen hade hon fått från boken ”Art Teacherin 101” av Cassie Stephens.

Det hände, så som det ofta gör, att inspirationen att göra en egen affisch inför nästa läsår, slog till. Här kommer min affisch gjord i Canva.

Du kan läsa mer här.

Vad jag vill att eleverna ska – Lära – Göra – Veta

I förra veckan såg jag en affisch som Therese Ludvigsson från Jönköping hade gjort och lagt ut på sitt instagram “frokenludvigsson”. Den handlade om “Vad jag vill att eleverna ska: Lära – Göra – Veta”

Inspirationen hade hon fått från boken “Art Teacherin 101” av Cassie Stephens.

Det hände, så som det ofta gör, att inspirationen att göra en egen affisch inför nästa läsår, slog till. Här kommer min affisch gjord i Canva. Du hittar den under gratismaterial i Webbutiken.

Jag delar här en bild på Therese version samt på den som fanns i boken.

Är et okej tycker du att man “lånar” andras ideer? Ja, jag tycker det och hänvisar till Austin Kleons bok “Stjäl som en konstnär – 10 saker ingen berättat för dej om kreativitet.”

Kommentarer inaktiverade för Vad jag vill att eleverna ska – Lära – Göra – Veta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d