Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 2,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bild i skolan,  bildlektion,  Flippbok,  Lektionstips,  LGR 11,  Linjer,  Material,  Planering,  skolan,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Webbutiken

Flippbok med Konstens grunder NR 1 -Linjer

Dags för den första delen i ”Konstens grunder – Flippböcker” Det är den om Linjer. Jag börjar med den enkla. Det är tre olika arbetsblad som ingår i Linjer. Du hittar den här!

I många år har jag önskat jobba mer kreativt i alla ämnen. I geografi har jag startat med olika flippböcker, det har fungerat så bra. Nu tänker jag göra olika flippböcker även till bildämnet.

Att jag ständigt ändrar, förändrar och gör nytt handlar för mej om att undervisningen inte bara ska vara bra och rolig för eleverna utan även för mej. När jag är inspirerad och engagerad, blir även mina lektioner bättre. det blir en uppgradering 2,1 eller 2.2 Jag tror ni fattar 🙂

Tidigare i sommar lade jag ut en flippbok med sammanfattning av alla delarna i ”Konstens grunder” eller konstens element eller konstens byggstenar, beroende på vad man vill kalla det.

Läs mer här…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: