Arbetsblad,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  åk 7-9,  bild i skolan,  bildlektion,  Färgcirkeln,  Figurer och Former,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Linjer,  Material,  Nyanser,  Perspektiv och Rum,  Planering,  Pyssel och papp,  skolan,  Struktur,  Textur,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Valör,  Webbutiken

Flippbok om Konstens grunder

I många år har jag önskat jobba mer kreativt i alla ämnen. I geografi har jag startat med olika flippböcker, det har fungerat så bra. Nu tänker jag göra olika flippböcker även till bildämnet. Att jag ständigt ändrar, förändrar och gör nytt handlar för mej att undervisningen inte bara ska vara bra och rolig för eleverna utan även för mej. När jag är inspirerad och engagerad, blir även mina lektioner bättre. det blir en uppgradering 2,1 eller 2.2 Jag tror ni fattar 🙂

Så här kommer nu min flippbok om Konstens grunder. Du hittar den i webbutiken.

Läs mer här!

En kommentar

 • Gunilla Lundström

  Hej
  Jag vill gärna handla i din webbutik men vill inte ge ytterligare en mottagare mina kontouppgifter.
  Paypal fungerar för mig eller Swiss eller ett konto som jag kan betala till.
  Är det möjligt att ordna betalning på annat sätt än Google pay?
  Mvh Gunilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: