Arbetsblad,  åk 7-9,  bild i skolan,  Bildlärarens planeringsbok,  bildlektion,  LGR 11,  Planering,  Webbutiken

Bildlärarens planeringsbok åk 7-9, 2020-2021

BILDLÄRARENS PLANERINGSBOK  2020-2021. Den innehåller 39 sidor. Schema, terminsplanering, en sida för varje årskurs i åk 7-9, Månadens konstnär, en titt på veckan, lektionsplanering, att göra lista, Lpp är du kan planera och bedöma, elevlista, utvärdering/självbedömning, observationslista, grupparbetslista,tema, månadsblad för augusti 2020 juni 2021, matris för bildämnet och exit-lappar.

Läs mer här…

4 kommentarer

 • Karin Sandberg

  Hej Åsa!

  Men oj vad otydlig beskrivning det var av den här planeringsboken. Den innehåller alltså tomma sidor med kalender, tom sida för att planera en vecka osv.
  Den innehåller inte några tips på lektionsplanering alls utan ett försättsblad inför lektionsplanering…

  I princip är utvärdering det enda jag kommer använda. Det var inte värt 125 kr.
  Men tack för en i övrigt inspirerande och användbar blogg!
  Vänligen,
  Karin Sandberg
  Bildlärare 6-9

  • Åsa

   Det är tråkigt att du upplever det så. Hade du valt att titta på vad som ingick i planeringsboken hade du inte blivit lika besviken. Där står exat vad den innehåller. Det står inte någon stans att detta är en lärarhandledning. Det hittar du i ”Tummen upp i bild – ett kalrtläggningsverktyg med bedömningsvektyg” som jag skrivit för Liber.se Men då får du räkna med helt andra pengar.
   Tack för att du uppskattar bloggen.

 • Amanda

  Hej!
  Är det som en kalender eller som en anteckningsbok, likt en kalenders sista sidor? Lättat tro att det finns lektionsplanering med, men förstår av ditt svar på ovanstående fråga att så inte är fallet. Månadens konstnär, är det en fyll-i-funktion eller olika konstnärer/månad?
  Vänlig hälsning,
  Amanda

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d