Affischer,  Arbetsblad,  Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bild i skolan,  bildlektion,  Collage,  Konstens grunder,  Lektionstips,  LGR 11,  Material,  Monochrom,  Nyanser,  Planering,  skolan,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Valör,  Webbutiken

Det finns många nyanser i livet – Konstens grunder NR 5 Vt -20

I dessa Coronatider har vi fått se sidor av livet och verkligheten som de allra flesta av oss aldrig tidigare upplevt. För oss som är födda i Sverige var det länge sedan vi levde i krig, fattigdom eller annat elände men nu skakar det lite varstans. Livet har fått så många fler nyanser av en gråskala än av pastellfärg.

Nu har vi kommit fram till att planera den femte delen av Konstens grunder. Den som handlar om NYANSER-VALÖR-MONOKROM

Affischen här jämte finns i butiken tillsammans med fem andra om Konstens grunder.

Wikipedian:   Ordet nyans är en svag skiftning i färgkänsla och mening:

Du hittar inlägget här!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: