Arbetsblad,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  Bedömning,  bild i skolan,  bildlektion,  Färgcirkeln,  Färglära,  Figurer och Former,  Foto och film,  Konstens grunder,  Läxor,  Lektionstips,  LGR 11,  Linjer,  Material,  Nyanser,  Perspektiv och Rum,  Planering,  Struktur,  Tummen upp i bild åk 4-6,  Valör,  Webbutiken

Konstens grunder – elevbok

Det här materialet har jag skapat med bl.a. tanken på att vi skulle kunna få en skolstängning i Sverige. Tanken med materialet är att det kan användas i den vanliga undervisningen eller som hemuppgift.

”Konstens grunder – elevbok” är kopplat till materialet som finns i boken Tummen upp i bild – kartläggning för åk 4–6” 

Du som lärare kan använda materialet och välja de områden som du och dina elever har jobbat med och är förtrogna med.

Så här använder jag materialet i min undervisning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d