Åk 1,  Åk 2,  Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  Bedömning,  LGR 11,  skolan

En jämförelse av LGR11 och förslaget till reviderad kursplan i Bild 2020

onsdags släppte Skolverket förslagen till de reviderade kursplanerna som ska träda i kraft hösten 2020. Fram till den 23 oktober kan vi lärare gå in och uttrycka vår åsikt här. Passa på att läs den gamla och jämför med den nya.

Själv har jag varit inne på de fyra so-ämnena och tittat när det gäller åk 4-6 då jag även undervisar i dessa. Det är mycket mer förändringar än vad jag hade räknat med, på gott och ont.

Läs mer här…

En kommentar

  • heba

    Hej! Jag vill börja med att skriva att din blogg är UNDERBAR. Den har gett mig inspiration till mina bildlektioner (är ma,sv,eng och bildlärare för åk4-6). Många kreativa idéer du har i bloggen. =)
    Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du förklarar skillnaden mellan akvarellfärg, akrylfärg och tempera. Jag vill kunna förklara skillnaden till eleverna på ett enkelt sätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d