Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Lektionstips,  Material,  Månadens konstnär,  Sponsrat material

Månadens konstnär februari 2018 – Gustav Klimt

Under februari och delar av Mars kommer eleverna i åk 3-5 arbeta med Månadens konstnär som är Gustav Klimt.

Vi brukar visa em PP om den som är månadens konstnär samt dela ut ett fakta blad som eleverna klistrar in i sina konstdagböcker. här kommer månadens konstnär Gustav Klimt

Läs mer här.

Privat: Månadens konstnär februari 2018 – Gustav Klimt

Under februari och delar av Mars kommer eleverna i åk 3-5 arbeta med Månadens konstnär som är Gustav Klimt.

Vi brukar visa em PP om den som är månadens konstnär samt dela ut ett fakta blad som eleverna klistrar in i sina konstdagböcker. här kommer månadens konstnär Gustav Klimt

Här kommer lite ideer till Gustav Klimts tavlor:


Här ser du  Klimts tavlan, jag har använt  en bild med bara Adeles ansikte och händer. Låt eleverna antingen färglägga detta om du skriver t i svart vitt eller så kan de börja med att skapa hennes kläder och omgivande miljö. Här har jag färglagt bakgrunden med akvarell och sedan gjort mönster och detaljer med sharpiepennor. Hälften av mina pennor har jag köpt i USA men sen hittade jag även på www.markersnpens.se

 

Här valde jag ett svart papper där jag delade in pappret i 4 delar. Jag gjorde en skiss  blyerts och började fylla i med mina sharpiepennor men där fungerade vara metallicpennorna på det svarta så jag fick går över till Poscapennorna som täcker på det svarta.

 

Kommentarer inaktiverade för Privat: Månadens konstnär februari 2018 – Gustav Klimt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d