Blandat,  Livet

Bildläraren blir en egen grupp på Facebook

I går startade jag en Facebookgrupp Bildläraren – Life Of Colour.

Min tanke är inte att slutta blogga, tvärtom! Jag kommer att fortsätta att ha detta som min plattform 🙂 Däremot tänkte jag att en egen grupp är enklare, ett inlägg istället för att dela på 13 olika bildlärargrupper som jag är medlem i på Facebook.

Om du vill är du välkommen även dit att växa tillsammans med mej i vår yrkesroll. Att hjälpas åt med vår informella fortbildning som våra rektorer, skolledare och kommuner borde visa mer uppskattning för. Jag har tur som har en rektor som ofta kommer och säger uppskattande ord om min blogg och mitt jobb, men… TÄNK vad mycket tid vi lägger på vårt jobb under vår fritid i alla dessa grupper. Nu vill jag genast med bestämdhet tala om… Du ska vila på din ledighet! Jobbet är inte allt. Jag vet eftersom jag tidigare varit uppe och krafsat på tapeterna.

Min situation är den att mina barn är vuxna och har flyttat hemifrån. De och barnbarnen bor på annan ort och jag kan själv bestämma vad jag lägger min tid på, i rimlig mängd.

Dessutom har jag en diagnos av Fibromyalgi, så när arbetsdagen är slut blir jag oftast sittande i fåtöljen. Då åker gärna datorn fram någon timme 🙂

Välkommen instagram: bildlararen_

Välkommen till Facebook: Bildlararen – Life Of Colour

Välkommen till Bild i skolan 2017  bild-i-skolan-2017

skarmklipp

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: