Material

Nytt material att testa

Visa dagar är roligare än andra, när barnen och barnbarnen kommer hem är roligare än när jag ska städa och stryka… De flesta dagar i skolan är roliga, några är mindre kul. När räkningar kommer är tråkigt men skönt att man ändå har råd att betala dem. Att hämta paket på posten fyllda med roliga material är så kul. I fredags fick jag ett sådant paket, i dag dök barnbarnen upp. Alltså en bra helg <3

Framför maj har jag nu roliga veckor då all detta ska testas och det ska planeras nya projekt i bildsalen för åk 3-6.

Nya roliga stämplar,många rullar wasabitejp, tuschpennor, små tårtpapper i olika modeller mm mm. Har även  flera olika märken av oljekritor och akvarellkritor som ska användas och jämföras. Materialet kommer frå Creativ Companys hobbybutik

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d