Material,  Uncategorized

Över en halv miljon…

Glad och lycklig att jag har haft över en halv miljon visningar på bildlararen.wordpress.com   Firar detta med att hämta ett fint paket från Hobby of Sweden   Nu börjar det svåra, att inte stänga in sej i arbetsrummet hela helgen för att gå loss med pennorna.

 

2 kommentarer

  • Victoria

    Hej Åsa!
    Jag kan verkligen förstå att det är många som klickar sig in på din sida. När jag känner mig grå och oinspirerad går jag in på din sida och blir alltid lika matad av kreativitet! Det är så härligt att följa någon som är så otroligt kreativ, driven och inspirerande som du är! Tack för allt du delar med dig av!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: