Åk 3,  åk 4,  åk 5,  åk 6,  bildlektion,  Lektionstips

Uppvärmning på bilden

Varje bildlektion startar vi med uppvärmning. Under hösten i åk 3 kör  vi 4 min med lite enklare basövningar.

SkärmklippDet finns 9 st att ladda ner gratis. Baskurs i teckning På vårterminen i åk 3 går vi över till lite svårare teckningsövningar som jag har köpt Art projects for kids K-2 för $ 5. Då får man 50 st arbetsblad att skriva ut.

SkärmklippJag köpte även Art projects for kids åk 3-5 samma antal och samma pris men lite svårare. Skärmklipp I dag tog jag en annan form av uppvärmning. Små bilder att rita klart. Varje bild har en liten detalj som eleven ska måla klart.

Skärmklipp Dessa hittade jag här Rita färdigt bilden.

Här kommer åk 5:s bilder vad de hann bli klara med på 10 min.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: