skolan,  Uppmuntran

Fokus på lite andra saker 3 månader framåt…

Den 16 september blev jag kontaktad av ett läromedelsföretag. De undrade om jag skulle vara intresserade av att skriva ett bedömningsstöd i ämnet BILD åk 4-6. Väldigt spännande och väldigt skrämmande. Under höstlovet skrev jag en Synopsis och skickade in. Därefter har jag varit i Stockholm och gått igenom “lite” om hur man gör när man skriver osv.

IMG_2350

I tisdags var det redaktionsmöte, där det fattades ett utgivningsbeslut.  Så… NU KÖR VI!

IMG_2349

Detta innebär att jag under tiden framöver inte kommer få så mycket tid till att lägga upp planeringar och liknande här på bloggen. Det kommer dock att fortsättningsvis komma inlägg med bilder på vad vi gör i vår Estetsal.

 

2 kommentarer

  • Veronika

    Va roligt! Det behövs verkligen och du är en stor förebild för många av oss bildlärare, så bättre kan det inte bli. Det behövs dock bedömningsstöd åk 1-3 också så jag hoppas på en fortsättning… Stort lycka till!

    • Åsa

      Tack Veronica, vilka snälla ord. Ska bli spännande men också en tuff utmaning. Man brukar ju vara rätt skeptisk till en del läromedel och så kommer det säkert att bli mot mej också 😳. Det gäller att spänna bågen så kanske man mår till grantoppen! 😊

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d