åk 4,  åk 5,  åk 6,  Bedömning,  Lektionstips,  skolan

Inte bara bild… “Valet är ditt”

Under läsåret 14-15 kommer jag att undervisa i bild årskurserna 3-6, 195 elever. Det blir 70% av min heltid, resten kommer jag att vara i åk 4 där det blir Samhällskunskap och historia på 30 %. Tänk att få ha en tjänst med de ämnen som man tycker är så intressanta och roliga att jobba med. Precis som de allra flesta SO-lärare kommer jag att starta upp terminen med “Valet är ditt”. Kanske inte det lättaste att börja med i samhällskunskap i en fyra men det känns konstigt att läsa demokrati/politik/val en annan gång. Det rä nu set gäller. Har funderat lite på upplägg och hur man startar upp. Har gjort en elevvänlig LPP. Valet är ditt

valet

 

Jag kommer även att visa denna…https://tellagami.com/gami/I4879X/  😉 Att prova nya sätt är alltid spännande…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d