åk 5,  åk 6,  skolan

Konstutställning med vernissage

Så var det dags för vårt utställning. Det kom ca 100 personer på vårt vernissage. Det är en otrolig känsla att se alla elever och deras arbetes få så mycket uppskattning och beröm. Värnamo nyheter var där, vår rektor och Barn och utbildningsnämndens ordförande. Roligt att få visa skolan från ett positivt och kreativt sätt. Utöver tavlorna har vi satt upp våra Moodboard som visar arbetets planering. Dessutom har eleverna skrivit dikter och följebrev till tavlorna som också finns med i utställningen. Sist men inte minst så står Stig-Bertil i mitten klädd med alla känslorna.

Vill passa på att tacka Magdalena Ramsing vår kommuns kultursekreterare för ett gott samarbete. Nu sträcker vi oss mot nya utmaningar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: